Tuesday, October 21, 2014

Header Percuma untuk anda !

Assalamualaikum


Sementara aku masih survey2 Blog Designer ..... cehhh blog designer gitu...kelassss...hehe, aku gunakanlah sementara waktu header free yang korang boleh dapat senang2 kat Google tu. Aku bukan curi ye, dah website tu tulis Headers Free for Blog, aku ambil lah satu kononnya. Pinjam kejap jak pun, sebulan 2 gitu. 

Kalau korang terasa nak tukar2 header blog dan nak cara yang mudah hehe, korang boleh je pilih-pilih DI SINI

Aku siap promote lagi website dorang. Thank you ye buat freewebheaders.com sebab bagi free header yang comel itu. Teringat teddy2 warisan kat kampung tu. kihkihkih







Note : Hari ni aku keja setengah hari je. Company bagi cuti half day sempena Deepavali esok hari (Keja kat company orang putih ni semua cuti perayaan dorang bagi cuti setengah hari sebelumnya tu. Tak kira sapa yang meraikannya) ... bestlah boleh tumpang sekaki bercuti hehe (^_^)




11 comments:

  1. banyak ke buat kuih nak raya esok..heheh

    ReplyDelete
  2. simple tapi menarik... Header saya pun dah lama tak bertukar... menarik ni...

    ReplyDelete
  3. aku punya header tak pernah bertukar hahahaha malas giler.

    ReplyDelete
  4. tak pernah tau wujud " header free"...hahahah

    tu yg bagus sistem kerja mat saleh..
    enjoy, tapi bila kerja, komited..
    pekerja di dahulukan..kebajikan terjaga..

    ReplyDelete
  5. Comelnye header mia kat atas tu..tq bg link website tu ^^

    ReplyDelete
  6. Cantik header ni akak. Boleh tengok untuk guna blog saya yang lain juga.

    ReplyDelete
  7. bila siap sepenuhnya rumah baru ni MK?Header dah cantik dah tu

    ReplyDelete
  8. thanks sharing kak..sejak-sejak buat rebrand blog ni, rasa nak update header plak

    ReplyDelete
  9. Tak habis survey lagi...hehehe...

    ReplyDelete
  10. Weyh Mia cantik gak header ni.....cute cute gitu bah.......biru ni pun menawan okje tengok walaupun okje kurang suka biru.....Nak try gi web tulah...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!