Saturday, November 8, 2014

Minggu Pais Ubi Kayu

Assalamualaikum

Soalan wajib .... apa korang buat pagi sabtu ni ?? Pembuka bicara katanya. Aku minggu ni rasanya minggu yang sangat sibuk. Hari tu dah bagitahu kan, tempat kerja aku ni tengah ada audit mengaudit. Tu pasal tak muncul2 di 'dunia' blog gitu.... 

Tak update post ... effectnya, UV terus jatuh merundum. Tak ada orang nak singgah menjenguk. Maklumlah blog sekadar melukut di tepian gantang ni, mesti nak kena rajin up kan entri setiap hari. Nak menarik minat pengunjung datang. Lainlah blog2 yang memang dah pemes tu, update post sebulan sekali tapi hari-hari ramai pula UV nya....

Dah seminggu tak berapa nak update....perkara pertama yang di check adalah Nuffnang. Nak jugalah tengok berapa earning yang dapat daripada CPUV yang berderet itu. Membuahkan hasil ke tidak atau 'mandul' semata-mata (pinjam kata2 daripada blogger itu hehe).
Ada jugalah beberapa SEN! yang masuk. Oklah daripada tak ada langsung kan (mata ke atas).

Tapi aku tertarik dengan senarai keywords aku tu. Bukanlah yang pelik2 tapi cam berjanji pula korang semua pakat-pakat nak cari resepi Pais Ubi.... minggu ni minggu sarapan pais ubi kayu ke apa :P






Ramai pula yang menggoogle resepi ni kan. Tapi kuih pais ubi ni memang sedap pun. Tak rugi cuba resepi ni :D



Ok lah. Tu jak ceritanya. TaTa!!  Nak pelan-pelan merayap ke rumah korang. 





Lazada Malaysia

3 comments:

  1. hebat juga keyword ubi kayu ni akak. Tahniah yea.

    ReplyDelete
  2. Tahnia mia...byk juga entry mia di first page google.

    ReplyDelete
  3. Sama je mcm blog Okje tu Mia....hihi.... maleh dah kekadang nak update tambah lagi bila tak de mood huhu... Tp kira oklah tu...ada gak org mencari

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!