Friday, November 14, 2014

Program Belajar Membaca I-SINA

Assalamualaikum


ENTRI MELEKAT. SCROLL BAWAH UNTUK ENTRI BARU


i-Sina | Mari Belajar Membaca dengan cara yang mudah, cepat dan berkesan!

Musim cuti sekolah dah nak dekat ni. Ramai ibu bapa yang telah memikirkan perancangan untuk bercuti bersama keluarga dan juga persediaan untuk anak-anak kecil yang akan mula masuk ke alam persekolahan.

Ramai ibu bapa yang gembira melihat anak-anak memulakan pelajaran di tahun 1 tetapi ada juga mungkin berasa susah hati apabila mendapati anak mereka masih belum dapat membaca dengan lancar atau sama sekali belum pandai membaca.

Rasanya tak perlu bimbang, ada cara penyelesaiannya. i-Sina Global Media telah memperkenalkan satu produk yang berkesan untuk membimbing anak-anak yang tidak lancar membaca.




Ianya sebuah program dalam bentuk buku dan juga DVD, untuk memberikan pembelajaran secara menyeluruh kepada kanak-kanak supaya dapat menguasai kemahiran membaca dengan cepat, mudah dan efektif . Selain ibu bapa ianya sesuai buat guru tadika atau sekolah untuk dijadikan rujukan mengajar.

Sudah l0,000 unit terjual! Jangan tunggu lagi, demi kebaikan anak-anak anda. Klik SINI untuk maklumat lanjut dan juga tempahan produk. 



8 comments:

  1. Skrg ni dah mcm2 alat bantu bljr budak2 berada di pasaran. Rugi kalo x grab kan ;)

    ReplyDelete
  2. Memang macam macam ada la ni .....pokok pangkalnya diri sendiri kan Mia, ada duit dan rasa bermanfaat, tak salah mencuba

    ReplyDelete
  3. Kalau gadjet mahal mampu dibeli mengapa tidak andai ianya memberi manfaat kepada anak sendiri.

    ReplyDelete
  4. Macam² kaedah pembelajaran skang nih.

    ReplyDelete
  5. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  6. Betul tu sekarang ni dah banyak alat2 bantuan mengajar...
    Sebab tu budak2 sekarang ni cepat pandai...

    ReplyDelete
  7. Byk alat bantuan yg bantu budak2 skrg nie belajar.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!