Monday, December 1, 2014

Tak sempat

Assalamualaikum

Salam isnin korang.
Ni ke bz an melampau kalah menteri yang sedang menguruskan hal2 minyak. hehe
Review untuk Giveaway Mialiana hari tu pun belum draft lagi ... gambar yang nak di tepek dah ada, tapi karangannya belum berapa nak ada idea lagi.
 
Blogwalking lagilah, langsung tak menyempat. Maklumlah tengah melayan anak-anak dan babanya yang sedang bercuti-cutian tu. Mana nak sempat. Baru nak buka laptop, anak dah panggil2 ... baru nak on hp, baba dah ajak keluar jenjalan. :P
 
Hari tu check Nuffnang, ternampaklah satu campaign blogbuster ni ... dapat juga walaupun sekadar blog melukut di tepian gantang.
Tapi tarikh tutup tu sangat singkat lah pulak.
Tak sempat nak ambik mood untuk berlakon dalam video iklan tu ... hehe
Tak apalah ... rasanya belum ada rezeki dalam campaign camni.
 
Ok lah nak cari sambung kerja, sambil-sambil nak cari idea buat review tu .. TaTa!
 

 


6 comments:

  1. selamat spend time dengan fmly tersayang mia :)

    ReplyDelete
  2. macam best la..wana doakan moga dapat ilham..mana tau ada rezeki..heheh

    ReplyDelete
  3. Tak pernah buat pun kempen blogbuster ni..sekian lama mampu abaikan je bila dapat sebab tak de bakat langsung jadi pengarah dan pelakon..heheh

    ReplyDelete
  4. Saya pun tak buat yang ni. Tak ada idea nak buat..hehe.

    ReplyDelete
  5. Patut pun senyap jer, sebok bercuti rupanya....ok tak per.....tak per...mak kasi chance....

    ReplyDelete
  6. aida pun x buat blogbuster tu.
    tak reti :)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!