Thursday, January 1, 2015

Tutup buku 2014

Assalamualaikum

Selamat tahun baru 2015 ... entri pertama di tahun baru. 
Banyak aktiviti dan juga cerita aku kongsikan di laman sosial facebook (walaupun sebenarnya tak berapa gemar post status). Tapi yang ni kiranya ringkasan status muka buku ku untuk tahun 2014 ...


Ok dah ... tutup buku 2014



5 comments:

  1. gambar resepi tu besar dan menarik perhatian. selamat tahun baru mia :)

    ReplyDelete
  2. happy new year!!

    saya tak sempat nak buat "My Times" tu..:P

    ReplyDelete
  3. tutup buku 2014 dan buka lembaran baru untuk 2015..moga tercatat catatan yang indah2..:)

    ReplyDelete
  4. Lama dah okje tak update status kat muka buku tu Mia kecuali menyampuk orang punya status....Sebenarnya tak reti pun yer

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!