Tuesday, February 24, 2015

Referrers pula orang cari

Assalamualaikum

Kalau sesiapa yang perasan, aku ada bubuh column 'Post Menarik Bulan Ni' ... sengaja aku letak sebab nak juga lihat mana satu post aku yang menjadi pilihan dan carian utama pembaca. 


Post ayat-ayat-cinta tu tetap tersenarai paling atas. Padahal aku share madah2 cinta saja pun di post ( macam nak muntah pula aku ..  madah2 cinta, sangat tak sesuai). Mungkin sebab tajuk post tu yang mengena. :D

Post2 lain rahsia-telapak-kaki-kita , resepi-pais-jagung dan trauma-kaki-seribu memang rasanya biasa saja. Selalu juga orang cari, sebab tu selalu tersenarai.
Yang sedikit heran ialah bila tetiba post referrers menjadi pilihan pembaca untuk bulan ni. 

Yang ni aku tepekkan refferers aku untuk bulan lalu. Banyak carian dari Google. Yang datang dari blog rakan2 pun ramai juga. 





Jumlah tu sebenarnya kecil sahaja jika dibandingkan dengan blogger2 lain yang sudah pemes itu. Mesti dah capai puluh2 ribu. Kiranya jumlah ni bersesuaianlah dengan blogger sekadar melukut di tepian gantang seperti aku ni. 

Tapi bagi aku tak kisahlah blogger besar ke kecil ke ... biarlah berblog secara berhemah dan 'sihat'. Jangan kerana berblog kita jadi bermusuhan dan berpuak2 pula ye :D

Happy Blogging!






4 comments:

  1. wah, bestnya..kira banyak juga tu mia..kalau wana ni belum lagi sampai jumlah macam tu..huhu

    ReplyDelete
  2. Mia blog okje lagilah .....tak denya letak entri entri popular bagai tu...agaknya tak de org nak cari pun hihi...dah merapu semua entrinya hihi....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!