Wednesday, March 11, 2015

Si Jelita dah kembali!

Assalamualaikum

Jelita dah kembali !! Lamanya mak kepada budak chubby ni menghilang. Kita orang faham situasinya yang tiba2 kehilangan orang yang sangat disayangi dalam sekelip mata. Nak2 lagi dia merantau jauh di negeri orang. 
Hanya mengenali Nast di alam maya tetapi sejak berbalas komen cam rasa lama dah kenal. (^_^)

Terkejut nampak dia komen dalam entri aku hari ni 


Terus terjah blog Nast ... ternampak gambar 2 beradik yang chubby ni. Tak sabar tunggu cerita dorang


Bersemangat ni jadi pengkomen pertama. :)


Note : Sedang menunggu kemunculan Ummu Aidan yang lama menyepi setelah balik ke Malaysia. 
Pemilik blogTitisan Nurani, Kak Zakie pun tiba2 sepi. 



9 comments:

  1. pun dah lama tak terjah blog beliau..

    ReplyDelete
  2. owhhh terharu I ok.. tapi kan.. macam janggal pulak I bw sebab dah lama sangat rasanya tinggalkan blogville. ni pun baru start warm up balik ni hihihi. apapun thanks again u guys.. all those ingatan make me stronger... and not alone.

    ReplyDelete
  3. Betul lah, ummuaidan dan kak zakie dah lama menyepi...

    ReplyDelete
  4. Sibuk la tu kut. Kalau dapat jumpa best kan

    ReplyDelete
  5. Ohh ingatkan cerita pasal wife saya tadi .. hahaha .. :P

    ReplyDelete
  6. Oh yelah....dia pun ada dtg jugak blog Okje.....
    Yelahkan Mia Ummu Aidan mmg sunyi sepi sekarang ni....hari tu ada gak dtg blog dia, ada dia update entri mungkin bizi kot la ni.....dia kan kerja dah

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!