Monday, March 23, 2015

Tak suka bunga tapi ambil gambar bunga

Assalamualaikum

Hari ni aku belanja gambar je lah ye. Ni sempat aku snap di Kundasang War Memorial cuti sekolah hari tu.








Note : aku memang tak suka bunga. Dalam rumah pun langsung tak ada sepasu bunga pun. Dulu masa dating2 dengan boyfriend (en hubby) pun dah bagi warning awal2, jangan bagi bunga. Tapi kalau dijadikan objek untuk disnap memang aku suka pula. Cantik. ;D



7 comments:

  1. Subhanallah cantik bunga2 berkembang mekar..

    ReplyDelete
  2. kite pun suker bunga gak tapi nak tanam bunga malasss....

    ReplyDelete
  3. Eh......jarang pompuan tak suka munge. Spesis apakah ini hihi... Habis awak suka apa Mia...

    ReplyDelete
  4. saya suka bunga..tapi takde orang nak bagi..hahaha

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!