Wednesday, March 4, 2015

Wordless Wednesday # 74

Assalamualaikum


Semalam dah isi e-filing tu. Emmm banyak pula potongan cukai aku tahun lalu. 
Nasib baik buka email tadi pagi dapat payment advice dari HSBC. Ok cek nak sampai. Terubat sikit hati sebab tengok amount cukai semalam. :)


Note : bukan nak poyo tutup2 amount tu. Amount cukuplah untuk blogger suam kuku cam aku ni. Ni pun baru 2 kali aku cash out kan hasil Nuffnang.






6 comments:

  1. Sikti-banyak tak jadi soal Mia
    Yg pasti ianya bernilai dan diberi free..

    Income tax pun biasa mesti ada terlebih bayar akan dpt juga tu tak lama lagi. Tunggu ajelah:)

    ReplyDelete
  2. Wow syoknya, smg murah rezeki mia.

    ReplyDelete
  3. Sudah boleh buat e-filling yer... awal bulan hari check link 2014 tak bukak lagi...

    ReplyDelete
  4. Okje tak pernah keluar pun duit Nuffnang. Tunggu mimpilah....maklumlah cuma seciput hihi

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!