Tuesday, May 5, 2015

Hasilnya

Assalamualaikum

Dah 4 hari berturut cuti ni, nak pegi keja terasa lemau jak. Malas pun ya juga. Anak2 pun sama dengan uminya punyalah liat nak bangun ... hehe Damia lepas mandikan dia tadi boleh lagi sambung tidur. 

So kerana badan dah lemau, otak pun sedikit tepu. Nak juga update blog tapi idea masih ditahap beku lagi. 
Ni aku bagi tepek gambar yang aku snap dengan bersungguh2. Hampir-hampir nak tertiarap aku kat pasir tu gara-gara nak ambil angle ni. Tapi kalau aku tersembam kat pasir tu pun puas hati sebab hubby kata cantik ... hehe

Lokasi : Pantai Tg Simpang Mengayau Kudat

Aku tak tahu apa sebenarnya benda bulat berduri tu tapi unik. Tu sebab aku bersungguh snap gambar ni. Matahari pun nak turun dah ... dekat2 nak sunset gitu. Bestnya pemandangan masa tu. 
Sebab tu kalau ada moment yang korang jumpa camni cepat2 abadikan dalam kamera korang. Sure tak menyesal punya. :D

Ok bai!





9 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    hehe hari ini malasnya nak dtg keja, bukan apa dah cuti lama kan...

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...
    serius..nieyl sendiri pun lemau tahap gaban dah rasanya...
    mata nak terpejam aje dr td..hihihi...

    ReplyDelete
  3. hebat tu.. awesome result..kira berbaloi lah ye tertiarap2 gitu..

    ReplyDelete
  4. Memang cantik Mia....Terer kooo ambik gambo hihi...
    Alah mana best pakai kamera hp....huhu

    ReplyDelete
  5. ini mesti sampai meniarap atas pasir demi angle cantik...lawa gambar ni kak Mia!

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!