Thursday, October 8, 2015

Damia in action!

Assalamualaikum



Model : Siti Damia
Jurufoto : Dzul @ Baba
Lokasi : Pantai Tanjung Lipat, Kota Kinabalu

Budak nak masuk 4 tahun ni kalau di suruh beraksi depan kamera, buka main lagi bah. Hobi lain suka menyanyi dan menari. Kekadang tu gedik pula aku tengok .. :P
Kebelakangan ni pegi taska dah pandai minta duit. Aku dulu umur 4 tahun, belum tahu lagi apa itu duit, masih melekat dengan mak, hingus pun belum terjaga .. kihkihkih

Check punya check, rupanya Damia suka beli jajan yang dijual oleh cikgu2 di tadika tu. Damia katanya nak beli 'kuding' .. 'kuding'?? Rupa2nya puding .. masih pelat lagi rupanya Damia ni. Puding pegi kuding .. tomato pula boleh2 dia sebut matomatik. Ingatkan subject matematik, tapi dia tunjuk gambar tomato, punyalah jauh .. hehe



8 comments:

  1. seriously suka dengan quality gambar ni...Damia memang comel lah kan, tak boleh nak cakap apa...sebab kanak-kanak semua comel...he he he...

    ReplyDelete
  2. cantik nyer gambar...model takyah cakap laaaa memang comel pun ;)

    ReplyDelete
  3. Hihi... matomatik tu yg auntie nak gelak ahalai Damia
    Biasalah Mia kalau dah Babanya pandai main kamera anak pun pandailah posing/bergaya:)

    ReplyDelete
  4. hahhaa... lucu bah Damia ni...kuding.... hikhik...
    Pae belum tahu duit... klu dibagi di baginya kita suruh simpan...hehe

    ReplyDelete
  5. Haha....kuding ek. Teringat anak anak okje masa baye Damia ni, macam macan keletah yg buat kita geli hati kan...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!