Thursday, November 5, 2015

Kalau ke Kota Marudu jangan lupa beli jagung bakar

Assalamualaikum

Gitu .... tajuk kemain panjang. Padahal nak pesan tu je pun. 
Pesanan ringkas untuk mereka2 yang berkunjung ke Kota Marudu, jangan lupa singgah beli dan cuba jagung bakarnya.
Rasanya dah banyak kali aku pesan kat blog ni. Kalau dah banyak kali maknanya kalau korang tak rasa memang rugi gitu ..

a'a nampak kan betapa memikat hati gitu. Segar dari ladang terus dibakar atas arang kayu api. Tak perlu tambah perisa, terbaik gitu.

Ni model sedang berusaha gigit jagung bakar. Sedap krup krap ..

Ok tu je nak bagitau. Update laju-laju sebab nak settle keja. Besok cuti sambung sabtu, ahad, isnin, selasa ... rabu baru keja balik. Tata!




6 comments:

  1. wahhhhh sakan, cuti panjang ni. happy long holiday mia

    ReplyDelete
  2. memang sedap jagung bakar di KM ni kan Mia..pernah rasa sekali dulu... hihi
    selamat bercuti2 ya... :)

    ReplyDelete
  3. sedapnye, dekat kg hubby di kelantan sepanjang jln nk dekat smp rumah tu ramai juga yg jual jagung...

    ReplyDelete
  4. Tengok jagung hang ni Mia, tetiba teringat jagung Cameron Highland .....hoho....sedapnya Jagung Mutiara, tak payah masak pun lembut...

    Lama dah rasanya tak makan jagung

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!