Wednesday, November 4, 2015

Umi dan anak-anaknya

Assalamualaikum

Ni kiranya post WW tapi versi ada tajuk gitu ... korang mesti tahu kan yang hubby aku ni kaki kamera .. abis semua di sekeliling dijadikan model termasuklah Umi dan anak-anaknya ..








Kan ... penat tau jadi model nda berbayar hehe tapi gambar-gambar ni lah yang akan aku tenung bila anak2 dah besar nanti. 

♡Love♡


8 comments:

  1. Dalam banyak-banyak tu kakak suka tengok Damia
    Boleh jadi model anak dara Mia ni.. ada aje pose istimewa dia:)

    ReplyDelete
  2. Subahanallah... cantiknya gambar2 diatas..
    pandai betul en hubby tu ambil gambar ye..
    Paling akak suka gambar pertama tu... macam lukisan jer :)

    ReplyDelete
  3. memang ini akan menjadi "moments" yang terindah pada masa akan datang...

    ReplyDelete
  4. Cantiklah Mia..... I loike....Bilalah Pak Jilap nak jadi sawan kamera cenggini huhu

    ReplyDelete
  5. Untung bila ada gambar, kan?
    Macam anak2 saya pun, suka sgt belek album gambar2 mereka masa kecil...

    ReplyDelete
  6. cantik2 semua pic tu Mia... memang nampak professional cara snap tu... hehe...suka tgk...:)

    ReplyDelete
  7. Lawa2 semuanya.. ceria je tengok wajah anak2 Mia.. ;)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!