Tuesday, January 5, 2016

Malam Groovy 70-an

♡Assalamualaikum♡

11 Dis yang lalu, company tempat aku berkerja ni mengadakan Annual Dinner untuk meraihkan semua pekerjanya. 
So semua pekerja termasuk pekerja dari seluruh cawangan di Malaysia ni berkumpul di KL untuk majlis tahunan. 
Ini yang kali ke-4 Annual Dinner di adakan dan tahun ni bertemakan 70-an Groovvyy.

Aku korang boleh jangka dah. Tak berapa nak mengikut tema .. hehe. Suka hati aku je nak pakai apa. Bukan tak ikut tema langsung, seakan2 tema tu kira oklah kan. 

Majlis kali ni diadakan di Hotel Hilton Kuala Lumpur, bersebelahan dengan KL Sentral tu. 
Memandangkan kami stay di Bukit Bintang terpaksalah bergerak awal dari hotel dengan menaiki teksi. 

Sampai di Hilton .. memandangkan majlis belum bermula, perkara wajib adalah selfie dan wefie ! 

♢ Wefie bersama rakan-rakan sekerja ♢

♢ Wefie bersama rakan sekerja dari cawangan Kota Kinabalu dan juga Sandakan ♢

♢ Dengan boss besar company ... orang putih dari Australia ... sangat humble dan baik dengan para pekerja ♢

♢ Dekorasi meja makan malam tu ♢

♢ Dapat gula-gula ala2 dalam cerita Kungfu Hustle tu .. ni setahun jilat pun tak habis ni :P ♢

Oklah dinner hari tu. Dapat tengok orang buat persembahan, dapat makan free, dapat lucky draw voucher Parkson RM100 .. dah selamat digunakan untuk beli handbag dan wallet semalam .. :D




5 comments:

  1. takleh nak imagine theme camtu, Groovy 70-an. tahniah dapat voucher :) syok buat shopping jugak tu

    ReplyDelete
  2. Hjg thn dpt mkn2 free, dapat free voucher mmg best sbb hjg tahun ada YES :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. dapat voucher tu yg best..
    Boleh beli barang yg kita suka kan Mia :)

    ReplyDelete
  4. Permulaan tahun yg sangat membahagiakan Mia
    Moga terus indah dan mampu tersenyum sepanjang 2016 ini.

    ReplyDelete
  5. Groovy ni kiranya tema mcm boss tu lah ek Mia...camne nak gayakan tu kalau pompuan mcm kita ni...
    Walaupun penampilan sederhana tp ttp vouge gitu....lucky draw pun dpt, so tido mesti nyenyak mlm tu kan

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!