Thursday, March 3, 2016

Merajuk ??

Assalamualaikum

Last post was a month ago ... ceh muncul2 terus berspeaking london. 
Ingatkan tercapailah azam rajin update blog tahun ni. Rupanya hangat2 ta** ayam jak. Huhu

Kesibukkan dari awal tahun terus menghalang aku nak post entri dan berblogwalking. 
Lamanya tak menumpang bergossip dan membuzy body dengan cerita rakan yang lain. 
Cam si Fiza Rahman tu, ntah masa bila pula dia preggy, tau2 jak dah bersalin. Dah 4 orang anak ko noks.  Ni yang terasa ada jeles di hati. 
Ye lah happy ja bila dah selamat bersalin dan ada baby. 

Lama tak muncul bukan merajuk .. masa .. masa dan masa. Lebih2 lagi tahun ni beban kerja bertambah bila mandat baru terpaksa aku pikul. Huhu
Sibuk dan sibuk .. kalau aku merajuk agaknya cam si Shamzi tu. Merajuk tepi tangga dapur usang di kampung. 

rindu pula aku kat kampung bila tengok gambar ni.

Harap2 post seketul ini dapat mengubat rindu si Okje tu. Tak sangka akak awet muda ni rindu kita ... ahaks! :P


Tak ada nak loya2 itu okje. Loya nak muntah sebab pening duduk lama dalam jammed adalah. Tak tau dah kenapa semenjak dua menjak ni jammed kat KK semakin teruk. Huhu

Oklah .. tengok kalau tak bz, besok mesti ada entri baru.



8 comments:

  1. wah..cik nor yg xbz ni pon mls nak updates blog..idea tarak mari..hihi

    ReplyDelete
  2. hehehe ade jugak tertanye tapi skoedng fb je la ;)

    ReplyDelete
  3. Take your time, utamakan keje hakiki dulu. X sabar nak baca entry baru.

    ReplyDelete
  4. apa khabar mia?? aku pun lma ndak update.. hehe..
    busy memanjang...:)

    ReplyDelete
  5. samalah kita.. sedar2 sibuk ni.. dah setahun lebih.

    ReplyDelete
  6. Muncul juga akhirnya....terubat rindu mak hihi....
    Yelah....fahammmmm, semakin tinggi jawatan yg disandang bukan semakin mudah tanggungjawab yg harus dipikul.
    Semakin banyak kerja ek Mia...
    Org KK ramai yg naik pangkat Mia, tambah keta baru hihi...

    ReplyDelete
  7. Muncul juga akhirnya....terubat rindu mak hihi....
    Yelah....fahammmmm, semakin tinggi jawatan yg disandang bukan semakin mudah tanggungjawab yg harus dipikul.
    Semakin banyak kerja ek Mia...
    Org KK ramai yg naik pangkat Mia, tambah keta baru hihi...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!