Wednesday, May 25, 2016

Cantik di luar, dalamnya ?

Assalamualaikum

Ni versi Wordless Wednesday, jadi malas nak tulis banyak-banyak :P

Kata orang jangan terpedaya dengan kecantikan dan keindahan luaran. Belum tentu dalamannya elok. Ko pilih yang cantik-cantik ja, kelak jangan menyesal dikemudian hari .. gitew



Ni nak bagitahu sebenarnya kek yang aku makan ni, adalah hari tu .. kat hotel sinun tu .. cantik kan. Cute je aku tengo rupa kek ni. Siap ada sehiris buah strawberi lagi kat atasnya. Pink kaler lagi.
Sekali test, hampeh! tak sodap. 
Langsung bah nda da rasa. Manis ja lebih.

Tapi kan ...

Bukan semua yang cantik diluar itu tak cantik didalamnya. Ada yang untung bila mendapat sesuatu yang cantik luar cantik dalam. 
Dan sebaliknya lah .. pandai-pandai lah korang pikir sendiri. Malas aku nak explain.


Note : Banyak berkias2 pula aku hari ni. 

7 comments:

  1. Ntah...berkias2 plak. Straight to the point lah...hahaha...

    Luaran jer cantik tapi dalaman kotor buat apa kan. Ada yg lagi dasat. Luar dalam kotor. Satu bonus kalau dapat dedua. Cantik didalam dan diluar.

    ReplyDelete
  2. selalu jadi mcm ni Mia..cantik di luar, bila di makan hampeh.. haha..nasib laah...berkias lah kita.. manusia pun sama...

    ReplyDelete
  3. Lumrah manusia memula tengok yg luar dulu sebab itu jgn terus buat judgement
    Sebab ada juga yg tak cantik luar tapi cantik dlm.

    ReplyDelete
  4. hihi....yelah hang ni Mia, muncul muncul jer terus berkias kias pulak. Sawan ke hape ni ? hihi...

    Alah Chef hotel tu ingat terer sangat ke? Dia pun bukan reti sangat Mia haha...

    ReplyDelete
  5. berkias hal makan lah ni. namanya dah hotel, hidangan walaupun tak sedap tapi kena cantik cantik bila dipandang

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!