Tuesday, May 24, 2016

Off ke Kuching

Assalamualaikum


Sunyi sebulan ni ... rasa malas sangat mau update blog. Ntah ada ke lagi yang masih sudi jenguk blog bersawang ni .. huhu
a'a betul kata okje , dah siok2 kupi-kupi terus lupa tulis entri baru. :P

Tak ke mana pun ... masih lagi sihat walafiat di KK ni tetapi busy mengalahkan wakil rakyat. Cuma hari tu aku off 3 hari ke Kuching ... 6 hingga 8 May tu .. hari mengundi Sarawak tu.
Kira-kira nak pegi berkempen hehehe
Tu yang rehat sebulan tu ... penat tak hilang lagi :P

Buat apa ke Kuching ?? kan aku kata tadi nak melawat kawasan ... nak raih undi kuikuikui
Aku sempat ke DUN Sarawak dan tengok beberapa ekor kucing tengah-tengah roundabout tu. (^__^)








Ni entri permulaan je selepas off dari blog sebulan ni. In sha Allah esok ada entri baru .. nak kongsi kisah aku melawat kawasan di Kuching dan tinggal sehotel bersama pak menteri yang berkempen. Sempat terserempak dengan TPM kita tau .. lupa pulak nak minta otograf ... kihkihkih



10 comments:

  1. okay...okay.... mak percaya awak ke Kuching Mia sebab ada gambo kucing tu hihi....
    Kawan secourse mak ada jadi YB Mia... YB Aidel tu, diam diam berisi rupanya dia tu. Tumpang bangga jadilah mak hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik OKje percaya .. hehe

      Untunglah kawan okje tu dah jadi YB .. senang sikit Okje nak ngadu masalah negara kan :P

      Delete
  2. lama MIA hilang ..atie pun sama.. hahaha..
    makin menjadi2 sawan M (bak kata kak OKje)...
    sibuk berkempen kah Mia?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama pun MIA .. missing in action. sekejap ada sekejap nda da hehe

      Delete
  3. wahhhh....ke kuching ke kiter..eh dah balik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'a dah balik dah ... tapi penat blum hilang lagi .. kihkihkih

      Delete
  4. kak..aku yg dua bulan lebih dr Kuching belum2 up entry ne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah banyak lagi entri belum up ... bersawang sudah dalam draft .. hehe

      Delete

Komen seikhlas hati ... Thanks!