Tuesday, September 13, 2016

Ecowell - Travel Essentials Organic Bath and Body Care series : HAIR CONDITIONER

Assalamualaikum

Ok sebelum nak sambung cite tentang Ecowell Travel Kit ni, Selamat Hari Raya Aidiladha kat korang semua .. 😊

Hari tu dah bagitahu tentang Shampoo, kalau dah ada shampoo mesti ada hair conditionernya.

HAIR CONDITIONER 50ml

Apa yang best sangat hair conditioner yang ada dalam travel kit dari Ecowell ni?? 😉

  • Ianya diperbuat daripada Organic Shea Butter. 
  • Membantu melembutkan rambut dan membuatkan ianya senang diurus.
  • Dapat menyuburkan rambut dan membantu menyihatkan kulit kepala kita. 

Dimana nak beli ?? mudah saja. Korang boleh membeli secara online di







4 comments:

  1. wah, set rambut pulak. lengkap penjagaan satu badan.

    ReplyDelete
  2. Salam Aidil Adha Mia & family....
    bagus2 product ni kan..boleh di cari nti... :)

    ReplyDelete
  3. Salam Aidiadha Mia....
    Mak jarang sangat guna conditioner, guna syampoo jee....patutlah rambut kejung ye Mia hihi

    ReplyDelete
  4. Sy pun cam mak jilap jarang guna conditioner..yg ada ni pun haritu silap beli..nk beli shampoo terambik conditioner.hahaha..biasa memang guna shampo semata

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!