Tuesday, September 27, 2016

Ecowell - Travel Essentials Organic Bath and Body Care series : BODY LOTION

Assalamualaikum

Ok hari tu dah cerita pasal Shampoo, pastu Hair Conditioner dan Shower Gel, hari ni kita story-story pula tentang Body Lotion yang ada di dalam Ecowell Travel Essentials Organic Bath an Body Care Series ni.

Aku, losyen adalah salah satu benda yang wajib dibawa jika pergi travel atau out station. Aku ni jenis orang yang 'alergik' dengan air con :), semalam tidur dibilik yang beraircon, esoknya memang akan nampak kulit tangan dan kaki mengering. Tak suka tau.

Tapi leceh kan kalau korang nak bawa stok sebotol besar di rumah tu. Nak jalan-jalan ke atau travel, tentu-tentulah nak cari dalam botol yang mudah dibawa. 

BODY LOTION 50ml

Ni penyelesaiannya ... (^_^) Rich Moisturizing Body Lotion daripada Ecowell Travel Kit. Ianya diperbuat daripada Shea Butter dan Apricot Oil mampu membuatkan kulit anda sentiasa segar dan lembut. Bahan organic dalam losyen ni dapat mengelakkan kulit anda menjadi kering dan plus! ianya juga memperlahankan kesan penuaan. Bau dia pun emmmm sangat harum tau. 

Dimana nak beli ?? mudah saja. Korang boleh membeli secara online di








2 comments:

  1. shea butter memang elok. pelembab yg ada contain ni memang best.

    ReplyDelete
  2. Kalau dah guna baru tahu kebaikannya Mia
    Menarik dia punya packaging - cute.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!