Tuesday, September 6, 2016

Ecowell - Travel Essentials Organic Bath and Body Care series : SHAMPOO

Assalamualaikum
 
 
Hari tu dalam entri ecowell-travel-essentials-organic-bath. aku dah promise kat korang akan bagi tau satu persatu benda yang ada dalam travel kit yang simple tu.
 
 
SHAMPOO 50ml
 
Apa yang best dengan shampoo ni ?? of coz lah diperbuat daripada bahan-bahan organic. Bahan utama dia adalah Myrtus dan Chamomile yang berfungsi untuk menyuburkan rambut. Bahan-bahan ni juga selain membersihkan ianya juga dapat mengelakkan rambut daripada menjadi kusam dan mengekalkan kelembapan rambut secara semula jadi. Jadi tidaklah rambut terasa kering dan keras ja kan.
 
Selain tu juga bahan-bahan semulajadi dalam shampoo ni dapat menyihatkan kulit kepala so dapat mengurangkan rasa kurang selesa kerana gatal terutamanya buat mereka yang berhijab. Bila cepat berpeluh, kulit kepala akan terasa gatal saja kan. huhu
 
Korang kena try produk ni kerana ianya
 
  • ICEA-Certified Organic
  • Dermatologically Tested
  • Suitable for normal to oily skin
  • Eco Friendly
  • Travel Friendly Pack
Dimana nak beli ?? mudah saja. Korang boleh membeli secara online di
 
 
 
 
 


6 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!