Thursday, September 1, 2016

Tak sawan pun

Assalamualaikum

Tak sawan pun OKJE .... sini je duduk baik2 kat kk ni. 
Ntah napa bz sangat tahun ni ...mengalahkan menteri2 gitu.
Cerita banyak tapi masa tu tak ada. Nak update kat opis, paham2 je lah. Keja insurans cam Mia ni hari2 ada je phone call, pastu hari2 nak explain orang. Huhu

Nak update kat rumah .. tenaga dah abis. Penat sangat. 
Time nak update kadang2 boleh terlelap. Hp terjelepok jatuh kat atas muka. 
Apasallah penat sangat ni, mungkin faktor usia agaknya kan. 
Pasni rasanya nak cari supplement yang bikin tenaga sekuat incredible hulk lah .. hehe

Mungkin hubby kesian tengo bininya ni penat sangat .. lemau je, terus belanja stay 1 malam kat Langkah Syabas Resort .. rehat2 katanya. Nanti aku share ceritanya ye. 

Oh ya ... selamat menyambut hari kemerdekaan ... dah 59 tahun kita merdeka ... harap ianya akan berkekalan sampai bila2


8 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!