Friday, October 14, 2016

Jalan-Jalan Check in Sabah - dah dikemas kini

Assalamualaikum


Bagi yang follow blog ni tentu dah tahu ada satu page khas yang aku buat untuk kongsikan kisah JJCM kami dan juga hotel/resort/homestay yang pernah kami stay di sekitar Kota Kinabalu, Kundasang (khasnya sebab tempat favorite), Kudat dan Kota Marudu. 

Korang buka ja link ni 👉👉👉 Jalan-Jalan Check in Sabah atau korang pegi ja ke page seperti yang ada dalam gambar kat atas tu. 

Itu yang telah aku kemas kini so harap-harap ianya dapat membantu korang bila bercuti ke Sabah nanti ... 



7 comments:

  1. wah..rajinnya mia...nanti senang la orang nak cari info pasal percutian kat sabah kan...

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat Mia..memang sangat2 membantu bila ada review dr Mia ni..hihi.. terutama yg dtg dr luar Sabah kan...:)

    ReplyDelete
  3. Wahhh..mcm agen pelancongan pula ehehe..perkongsian yg bagus untuk memudahkan percutian di sabah

    ReplyDelete
  4. Singgah bw dari Senarai Rakan Bloggers FB Mialiana.com. Done follow (^^,)

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed
    [ Bloglist Nov~Dis 2016 by Yana Pink Blossom ]

    ReplyDelete
  5. tq mia, lebih mudah lps ni nak cari info jln2 ke sabah

    ReplyDelete
  6. Orang pertama yg akan okje cari kalau ke Sabah dah tentulah kau bahhhh....hihi

    Jangan menyorok pulak kau Mia....

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!