JOM JALAN-JALAN CHECK IN SABAH!

Assalamualaikum

Yang selalu follow cerita blog ni memang tahu yang aku dan hubby suka berjalan-jalan dan check in. Ada juga yang bertanyakan di mana tempat yang kami pergi tu dan ada juga yang ingin tahu lebih lanjut resort/hotel/homestay yang kami stay tu.

So untuk memudahkan korang membaca post-post aku yang terdahulu, khususnya Jalan Jalan dan Check In aku, hubby dan anak-anak.....aku sediakan ruang khas untuk kongsikan link-link post tu.
Aku kongsikan juga tempat makan menarik dan sedap yang ada di Kota Kinabalu ni.

Harap ianya serba sedikit membantu atau memberi idea kepada korang yang ingin bercuti ke Sabah, khususnya di sekitar Kota Kinabalu ni (^_____^)

Korang boleh check post tu di sini :-

1580 view

3601 view

1464 view

472 view

282 view

136 view

215 view

1986 view

391 view

538 view

1311 view

263 view

349 view

890 view

121 view

2084 view

2736 view

1352 view

771 view

131 view














2 comments:

  1. Salam Mia.. bagus bah ada page ni.. boleh rujuk di sini kalau mau jalan2.. aku yg org Sabah pun belum habis round tempat2 tu Mia.. boleh lah tgk sini klu mo berjalan nti...

    ReplyDelete
  2. Nasib baik ada blogger rajin, dah dihimpunkan semua entri JJCM dalam satu enti senang org nak klik

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!